1+1=3

Hyperautomation

You-Get laat graag zien wat er gebeurt als uw medewerkers hun krachten bundelen met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Terwijl slimme automatiseringstools een efficiënte en snelle afhandeling van uw administratieve processen verzorgen, kunnen uw medewerkers hun tijd en energie gebruiken om uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Dat is synergie volgens You-Get.

Toolbox

Door verschillende technologieën, zoals robotics, machine learning, AI, BPM en low code te combineren, is het mogelijk om zelfs complexe, langlopende processen snel en effectief te automatiseren. Maar welke combinatie van tools werkt het beste als ondersteuning van úw medewerkers? You-Get brengt daarom niet alleen uw administratieve processen, maar ook uw ambities voor de korte én langere termijn in kaart. Vervolgens wordt de optimale toolset bepaald waarmee uw digitale infrastructuur klaar is voor de volgende stap in de toekomst.

Robotics (RPA)

Bij Robotic Process Automation integreert You-Get speciaal geprogrammeerde software robots in uw huidige bedrijfsprocessen die herhalende menselijke handelingen kunnen nabootsen. Door uw medewerkers deze taken uit handen te nemen en te automatiseren worden ze sneller en effectiever afgehandeld en kunnen uw medewerkers zich toeleggen op leukere en complexere werkzaamheden.

Interaction (low-code)

Traditionele softwareontwikkeling, oftewel het handmatig schrijven van computercodes, is een zeer tijdsintensief proces. Door het gebruik van low-code technieken kan You-Get binnen korte tijd maatwerk applicaties leveren die precies aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Zo kunt u snel het onderscheid maken de gebruikerservaring van zowel uw medewerkers als klanten verder optimaliseren.

Process (BPM)

You-Get heeft ruime ervaring in Business Process Management en garandeert dan ook optimale begeleiding van deze impactvolle digitale transformatie van uw organisatie. Van een gedegen analyse tot de ontwikkeling en implementatie van de voor uw organisatie optimale procesinrichting. Het resultaat is een transparante, agile organisatie waarbinnen u niet alleen profiteert van een optimale workflow, maar ook veel meer inzicht heeft in én grip op alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

AI

Computersystemen en robots kunnen goed omgaan met gestructureerde data. AI zorgt voor slimheid om ook semigestructureerde en ongestructureerde data te kunnen verwerken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van data en machine learning om op slimme wijze te leren hoe een taak of proces het meest effectief en klantvriendelijk kan worden uitgevoerd. Door AI te combineren met bijvoorbeeld Robotics of BPM kunnen steeds complexere taken worden geautomatiseerd. Zo kunnen we uw medewerkers nog beter faciliteren bij een snelle en effectieve afhandeling van hun werkzaamheden.

Hyperautomation

volgens Gartner

“Hyperautomation betekent de toepassing van geavanceerde technologieën, waaronder AI en machine learning, om processen steeds verder te automatiseren, zodat de mens kan groeien.”

Van individuele onderdelen naar

geïntegreerde oplossingen…

Hyperautomation is geen kwestie van simpelweg een aantal automatiseringstools aan uw organisatie toevoegen. Het vraagt kennis, van zowel bedrijfsprocessen als de laatste technologische ontwikkelingen, om te weten hoe deze platforms zo goed mogelijk kunnen worden gecombineerd en geïntegreerd. Maar wie kent een organisatie nu beter dan de mensen die er werken? Daarom ziet You-Get elke digitale transformatie als een partnerschap, waarbij we gezamenlijk de bouwstenen bepalen om tot een gedegen en toekomstbestendige fundering te komen.

Onze diensten & services

Innovatie

Tech zit ons in het bloed en wij kennen geen mooiere uitdaging dan voor een organisatie de perfecte balans te vinden tussen mens en innovatie. Niet alleen houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, ook doen wij zelf regelmatig onderzoek naar nieuwe technologieën. Zo kunnen we u niet alleen de beste oplossing bieden voor vandaag, maar ook kansen creëren voor morgen.

Langere termijn

Digitale transformatie is geen hype, maar een continu proces van groei en vernieuwing. Een reis waarvan de eindbestemming waarschijnlijk nog niet eens vaststaat, omdat de wereld om ons heen blijft veranderen. You-Get is graag uw vertrouwde reispartner om samen die stip aan de horizon te bereiken. Of het nu gaat om het realiseren van de beste klantervaring of de optimale ondersteuning van uw medewerkers. Wij staan graag voor u klaar met advies, begeleiding of om gewoon eens te vrijblijvend sparren.

In-house support

Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd in alle technologieën die wij aanbieden, van Robotic Process Automation en Articifial Intelligence tot Business Automation Technology. Zo bent u er zeker van dat u deze digitale reis samen met een ervaren partner maakt. Bovendien beschikken wij over een in-house supportafdeling, zodat uw vragen snel en vakkundig kunnen worden opgelost.

Hyperautomation

software parnters

PROCESS

ibm_wit

INTERACTION

bettyblocks-white-1

RPA

ui_path_wit

AI

ibm-abbyy-kofax_wit

Gerelateerde inzichten