You-Get wordt UiPath Gold Partner

Wauw super gaaf! Het You-Get RPA en AI team groeit en daarmee zijn wij sinds kort ook officieel UiPath Gold Partner. Een hele mooie mijlpaal waar we als bedrijf enorm trots op zijn!

Allereerst bedanken we alle collega’s die bijgedragen hebben aan het behalen van de gold status. En Natuurlijk ook onze klanten, die met ons het RPA avontuur zijn aangegaan. We zijn blij dat we voor hen zoveel robots hebben mogen bouwen, die elke dag weer terugkerend werk uit handen nemen.

Wat begon met één robotje is inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle samenwerking. Daarom willen we ook Maartje van Zadelhoff, Joost van Wendel de Joode, Hans van de Waardt, Luc Zuidhof, Cindy Sichtman-Taphoorn, Yorick Doornweerd, Alok Gupta, Nazim Aslanoglu en Maurits Houck van UiPath enorm bedanken voor hun hulp bij het mooie resultaat.

“We waarderen de inspanningen van You-Get BV – Digital Solution Provider om dit Gold Partnership te realiseren. De investering in tijd en energie om op dit kennis niveau te komen, is key voor het succesvol “robotiseren” van processen bij eindklanten!”

Joost van Wendel de Joode (UiPath)

Hopelijk kunnen we onze mijlpaal snel met het hele team vieren! Voor nu hebben we daar een digitaal feestje van gemaakt!

Over de auteur

Desmin Dekker

Director RPA & AI – Realiseren van digitale transformatie en het verwezenlijke van zakelijke ambities met innovatieve RPA & AI oplossingen.

Gerelateerde inzichten

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIN

We posten geregeld updates en inzichten via onze LinkedIN pagina.
Volg ons via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

of bel ons op +31 (0)20 373 02 76